Bezglutenowe orzeszki piniowe i pudding daktylowy z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu

Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański deser? Bezglutenowe orzeszki piniowe i Daktyl Pudding z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis od tej Mamy gotuje ma 1 fanów. Mieszanka jaj, orzeszków piniowych, daktyli medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe ciasteczka z orzechów piniowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu, Ugotuj książkę: Oreos bezglutenowe, oraz Ugotuj książkę: Grand Central Bakery Scones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Wymieszać cukier i jajka.
Dodaj daty, mąkę z brązowego ryżu, sól, moc pieczenia i orzeszki piniowe.
Wlać do wysmarowanego, płytkiego naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 30 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.