Bezglutenowe Naleśniki Wieloziarniste
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać bezglutenowe naleśniki Multigrain spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 738 kalorii, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mąkę owsianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Boule wieloziarniste bezglutenowe, Przepis Na Gofry Wieloziarniste Bezglutenowe, oraz Bezglutenowa Pizza wieloziarnista z chrupiącym Proscuitto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę owsianą, mąkę sorgo, cukier granulowany, proszek do pieczenia, sól i gumę ksantanową w średniej misce.
Dodaj jajka, mleko, olej roślinny i ekstrakt z wanilii
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Lekko olej płaski non-stick Patelni.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż olej migocze, ale nie pali. Upuść ciasto, około 1/4 szklanki, na patelnię. Ciasto powinno skwierczeć, gdy uderza w patelnię.W razie potrzeby posypać jagody i kawałki czekolady równomiernie na każdym naleśniku.
Gotować, aż brzegi naleśników zestaw i małe pęcherzyki pojawiają się na całej powierzchni, około 3 protokół. Odwróć naleśniki i gotuj do Ustawienia, około jednej minuty.
Podawać z masłem i syropem, w razie potrzeby. Powtórz z pozostałym ciasto.