Bezglutenowe Muffinki Cytrynowo-Makowe

Bezglutenowe Muffinki Cytrynowo-Makowe
Bezglutenowe cytrynowe babeczki Makowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka proszku do pieczenia, Skórka z cytryny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Muffinki Cytrynowo-Makowe, Muffinki Z Makiem Cytrynowym-Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe Ciasto Cytrynowo-Makowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° na błyszczącą aluminiową patelnię,350 na ciemną patelnię nieprzywierającą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub miseczek do smaru ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
W średniej misce wymieszać mieszankę mąki, mak, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, guma ksantanowa i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce, ubić granulowany cukier i zmiękczone masło na średniej prędkości około 3 minut lub do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc na średniej prędkości 1 minutę po każdym dodaniu. Ubić w śmietanie, skórce cytryny i 2 łyżki soku z cytryny, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj lub mieszaj w suchej mieszance (ciasto będzie grube). Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Gładkie wierzchołki ciasta w filiżankach z mokrymi palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
6
Piec 20 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić 5 minut na patelni; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać cukier puder i sok z cytryny, aż wystarczająco cienki, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Mżnij po babeczkach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn