Bezglutenowe Ciasteczka Ultimate Cut Out
Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, serek, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj The Ultimate monster Cookies {wersje bezglutenowe i nabiałowe!}, Najlepsze Bezglutenowe Gorące Płatki Zbożowe, oraz Loaded wegańskie ciasteczka śniadaniowe (bezglutenowe!) & Sponsor Spotlight: gluten FREE CALGARY....i Vitamix + więcej prezentów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko nasmaruj arkusze ciastek skracaniem lub sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki cukru pudru, ser śmietankowy, masło, skrócenie, wanilia i żółtko z łyżką do dobrze wymieszać. Mieszać w Bisquick wymieszać, aż ciasto formy.
Na powierzchni roboczej posypanej dodatkowym cukrem pudrem, rozwałkuj połowę ciasta na raz do grubości 1/4 cala.
Cięcie foremkami do ciastek. Użyj metalowej szpatułki, aby przenieść wycięcia z ciastek na arkusze ciastek, umieszczając wycięcia w odległości około 1 cala.
Piec od 6 do 8 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Ostudzić 2 minuty; ostrożnie wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Rozłóż lukier na ciastkach.