Bezglutenowe ciasteczka bananowe przepis

Bezglutenowe ciasteczka bananowe przepis
Bezglutenowe bananowe ciasteczka przepis może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka skrobi z tapioki, mąki owsianej, płatków owsianych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowe Przepis, Precel Chip Cookies (przepis bezglutenowy*), oraz Chocolate Chip Bananan Ciasteczka Owsiane (Bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Składniki

2warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejx dojrzałe i miękkie średnie banany, tłuczone na pureex dojrzałe i miękkie średnie banany, tłuczone na puree1x łyżeczka lub więcej cynamonu lub gałki muszkatołowejx łyżeczka lub więcej cynamonu lub gałki muszkatołowej791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBobs Red Mill Bezglutenowa Mąka KukurydzianaBobs Red Mill Bezglutenowa Mąka Kukurydziana2x jaja ekologiczne z wolnego wybiegu-lub zamiennik jaj Ener-G na 2 jajka z waniliowym mlekiem ryżowymx jaja ekologiczne z wolnego wybiegu-lub zamiennik jaj Ener-G na 2 jajka z waniliowym mlekiem ryżowym1porcja startego parmezanuryż waniliowy lub mleko konopne (na większych wysokościach zacznij od 1 łyżki)ryż waniliowy lub mleko konopne (na większych wysokościach zacznij od 1 łyżki)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorganiczny jasnobrązowy cukierorganiczny jasnobrązowy cukier1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasna oliwa z oliwekjasna oliwa z oliwek791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBezglutenowa mąka owsiana (lub jakakolwiek mąka ryżowa / sorgo-po prostu lubię dodawać mąkę owsianą)Bezglutenowa mąka owsiana (lub jakakolwiek mąka ryżowa / sorgo-po prostu lubię dodawać mąkę owsianą)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane orzeszki pekan, orzechy włoskie lub orzeszki ziemneposiekane orzeszki pekan, orzechy włoskie lub orzeszki ziemne2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka sorgo lub mąka ryżowamąka sorgo lub mąka ryżowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBobs Red Mill płatki owsiane bezglutenoweBobs Red Mill płatki owsiane bezglutenowe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska drobnasól morska drobna791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskrobia z tapioki (lub skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana)skrobia z tapioki (lub skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana)3warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoguma ksantanowaguma ksantanowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn