Bezglutenowe batony z masłem orzechowym i dżemem

Bezglutenowe batony z masłem orzechowym i dżemem
Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli 40 centów za porcję spada w budżecie, bezglutenowe masło orzechowe i dżem ciastka bary może być wielki bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę migdałową, orzeszki ziemne, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowe Batony Z Ciasteczkami Orzechowymi, Peanut Butter Oatmeal Cookie Granola Bars (no-bake, wegańskie, bezglutenowe), oraz Zdrowe masło orzechowe Cookie Dough Dip [bez cukru ,bezglutenowe i bez jaj].

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj patelnię 13x9 cali sprayem do gotowania (bez mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce wymieszać owies, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i 3/4 szklanki orzeszków ziemnych z trzepaczką; odstawić. W dużej misce, beat masło, cukier i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Ubić w jajkach. Stopniowo dodawać mieszaninę owsa, ubijając na niskim poziomie, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Naciśnij dwie trzecie (około 3 1/2 szklanki) ciasta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż dżem na skórce. Upuść czubate łyżki pozostałego ciasta na dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
DżemDżem
5
Posypać pozostałą 1/4 szklanki orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
6
Piec 25 do 30 minut lub aż zestaw i złoty kolor. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn