Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake

Bezglutenowe batony z jabłkami Chex® No-Bake mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, syrop kukurydziany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex™ , Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 8-calowej kwadratowej patelni z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszać płatki, jabłka, migdały i żurawinę; odstawić.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać masło, syrop kukurydziany i brązowy cukier na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować 2 minuty, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Wlać mieszaninę płatków zbożowych do miski; mieszać do równomiernego pokrycia. Używając masłem tył łyżki, naciśnij mieszaninę mocno w patelni. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do czasu wystarczająco twarde do cięcia.
W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.