Bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajkami

Bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajkami
Przepis bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajami może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 55 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 446 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka masła, soda oczyszczona, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ptasie gniazda III, Ptasie Gniazda, oraz Butterscotch Bird Nests dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: duża trzepaczka z 1-calowym wyjmowanym od końca nożycami do drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z 48 mini Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Czekoladę rozpuścić we wrzącej wodzie. W małej misce ubijamy białka, aż będą spienione i sztywne, ale nie suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Dodać 1/2 szklanki cukru i ubić do sztywności, ale nie suche. Odstawić. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe z pozostałym 1 1/2 szklanki cukru i wanilii na średniej prędkości, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać żółtka i dobrze ubić. Zmiksować w roztopionej czekoladzie. W dużej misce przesiać mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Na przemian dodając mieszaninę mąki i maślanki do mieszaniny czekolady, ubijając po każdym dodaniu, aż będzie gładka. Złożyć w czekoladzie-Ganache kardamon. Złóż w ubitych białych. Napełnij wkładki cupcake w połowie i piec przez 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Aby złożyć: gdy babeczki są chłodne w dotyku, przygotuj torebkę z ciastem wyposażoną w dużą okrągłą końcówkę. Napełnij torebkę kremem czekoladowym i wyłóż wierzchy każdej mini babeczki, utrzymując lukier w niskim profilu. Wierzch babeczek odkurzyć proszkiem kakaowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Na każdym cieście umieść Spun Sugar Bird ' s Nest. Ostrożnie obrać inkrustowane klejnotem Ptasie jajo z silikonowej maty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
8
Umieść jajko w każdym gnieździe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
9
Zmiażdżyć kardamon w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
10
Umieść czekoladę w dużej żaroodpornej misce. Krem i kardamon wymieszać na wolnym ogniu na średnim ogniu; polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Odstawić, nie mieszając, aż ostygnie. Zaczynając od środka i pracując na zewnątrz, mieszaj roztopioną czekoladę do kremu, aż mieszanina zostanie połączona i gładka (nie mieszaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
12
W średniej misce, ubić masło, aż kremowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodać roztopioną czekoladę i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
14
Dodaj ekstrakt z wanilii i ubijaj przez 3 minuty. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie kremowy i o pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
15
Zabezpiecz długą drewnianą łyżkę pod ciężką deską do krojenia na krawędzi blatu, z uchwytem skierowanym na zewnątrz i rozciągającym się nad krawędzią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
16
Umieść gazetę na podłodze bezpośrednio pod deską do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
17
W ciężkim rondlu na średnim ogniu połącz cukier i syrop kukurydziany i mieszaj, aż cukier się rozpuści. Przestań mieszać. Przymocuj termometr cukierkowy do boku patelni. Gotować, aż mieszanina zmieni blady bursztyn i zarejestruje 340 stopni F (hard-crack stage) na termometrze cukierków. Przygotowaną trzepaczkę zanurzyć w karmelu. Trzymając trzepaczkę około 2 stóp nad rączką łyżki, obracaj karmelem w tę i z powrotem jak wahadło w długich łukach, pozwalając nitkom opadać na rączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
18
Odstawić do momentu aż będzie gotowy do użycia. Delikatnie Zbierz pasma w kulkę, kształtując gniazda palcami, o średnicy około 1 cala.
19
Rozgrzać białą czekoladę na podwójnym kotle, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
20
Zdjąć z ognia. Gdy czekolada zacznie ostygać, przenieś ją do torebki z ciastem i zwiąż górną część torebki za pomocą twist tie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
21
Wyłożyć blachę do pieczenia matą silikonową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
22
Odciąć mały plasterek z końca torebki z ciastem(jeśli czekolada się wyczerpie, aby szybko pozostawić ją na dłużej). Narysuj owalne jajko nie większe niż 1/4 cala. Jak tylko narysujesz kształt, posyp go asortymentem kryształowych cukrów, układając je na wierzchu i obok siebie. (Ułatw to, umieszczając cukry w małych ramekinach, dzięki czemu można łatwo uzyskać pożądany kolor.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
23
Umieść jajka w lodówce, aby ustawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana słodko-gorzka czekolada (zalecane: Callebaut)posiekana słodko-gorzka czekolada (zalecane: Callebaut)113Orzechy dowolne (posiekane)gorzka czekolada (polecane: Callebaut)gorzka czekolada (polecane: Callebaut)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)11 funt cukinii,strąki kardamonu, rozgniatanestrąki kardamonu, rozgniatane454Orzechy dowolne (posiekane)biała czekolada formowanie czekoladybiała czekolada formowanie czekolady8876 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 opakowanie (3 uncje) połówek orzechów pekan1 opakowanie (3 uncje) połówek orzechów pekan2(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana6Słodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)Słodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka ryżowa (zalecane: Czerwony Młyn Boba)mąka ryżowa (zalecane: Czerwony Młyn Boba)1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipółsłodka czekolada, stopiona i schłodzona do letniejpółsłodka czekolada, stopiona i schłodzona do letniej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCukier Drobny, podzielonyCukier Drobny, podzielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(2 Laski) niesolone masło, zmiękczone(2 Laski) niesolone masło, zmiękczone7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(6 patyczków) niesolone masło, zmiękczone(6 patyczków) niesolone masło, zmiękczone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej50Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRóżne cukry krystaliczne barwione warzywamiRóżne cukry krystaliczne barwione warzywami1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwrząca wodawrząca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia4
Magazyn