Bezglutenowe 60% pełnoziarniste bułki Hamburger przepis (lub chleb)

Bezglutenowe 60% pełnoziarniste bułki Hamburger przepis (lub chleb)
Przepis bezglutenowe 60% pełnoziarniste bułki Hamburger przepis (lub chleb) jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 2792 kalorii, 68g białka, oraz 122g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nasiona chia, owies, brązowy ryż mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Bezglutenowe 60% Pełnoziarniste Bułki Hamburger Przepis (Lub Chleb), Chleb pełnoziarnisty bezglutenowy przepis, oraz Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!).

Instrukcje

1
Umieść 1/2 szklanki wody o temperaturze pokojowej w filiżance i wymieszaj w uncji mielonej chia. Dobrze wymieszać i ustawić aside.In średniej miski, połączyć suche składniki (w tym 1/2 uncji mielonej chia) i wymieszać well.In mikser ze zwykłym uchwytem łopatkowym, łącz płyny, w tym mokrą mieszankę chia i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.Z mikserem na najniższym ustawieniu, dodać suche składniki filiżankę na raz. Zatrzymaj maszynę i zeskrobaj dno i boki. Podkręć mikser do średnio-wysokiej i odstaw na 4 minuty.Łyżka do natłuszczonych patelni muffinowych z dużą miarką lodów. Wyrównać łyżką ogrzaną w gorącej wodzie i odstawić na 30 do 45 minut lub do prawie podwójnej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni przez 15-20 minut na bułki lub 45 minut do godziny na chleb. Temperatura wewnątrz powinna wynosić od 210 do 212.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia75
Magazyn