Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli ze smażoną cebulą

Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli ze smażoną cebulą może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogie danie główne dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka fasoli, mleka, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli i grzybów z Panko-Style Smażone krążki cebuli, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Bezglutenowa, oraz Bezglutenowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić cebulę i mleko w średniej misce; odstawić. W głębokiej frytkownicy lub 4-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej (2 cale)do 191°.
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj Bisquick, sól i pieprz, aż dobrze wymieszasz.
Cebulę włożyć do woreczka; wstrząsnąć do okrycia.
Cebulę wyjąć z worka wytrząsając nadmiar. Delikatnie umieścić połowę cebuli w oleju; smażyć 2 do 4 minut lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórzyć z pozostałą cebulą.
Pozostawić cebulę podczas przygotowywania mieszanki fasoli.
W 3-ćwiartowej zapiekance, wymieszaj zupę, sos sojowy, pieprz, gotowaną fasolkę szparagową i 1 1/2 szklanki cebuli.
Piec 25 do 30 minut lub aż gorące i bąbelki, dodając pozostałe cebule w ciągu ostatnich 5 minut pieczenia.