Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli ze smażoną cebulą

Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli ze smażoną cebulą
Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli ze smażoną cebulą może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogie danie główne dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka fasoli, mleka, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli i grzybów z Panko-Style Smażone krążki cebuli, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Bezglutenowa, oraz Bezglutenowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieścić cebulę i mleko w średniej misce; odstawić. W głębokiej frytkownicy lub 4-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej (2 cale)do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj Bisquick, sól i pieprz, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
4
Cebulę odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Cebulę włożyć do woreczka; wstrząsnąć do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
6
Cebulę wyjąć z worka wytrząsając nadmiar. Delikatnie umieścić połowę cebuli w oleju; smażyć 2 do 4 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórzyć z pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Pozostawić cebulę podczas przygotowywania mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
W 3-ćwiartowej zapiekance, wymieszaj zupę, sos sojowy, pieprz, gotowaną fasolkę szparagową i 1 1/2 szklanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
10
Piec 25 do 30 minut lub aż gorące i bąbelki, dodając pozostałe cebule w ciągu ostatnich 5 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn