Beza II

Beza II
Beza II może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę z kamienia nazębnego, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Beza II, oraz Cytrynowy Placek Bezowy.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz wodę, 2 łyżki cukru i skrobię kukurydzianą. Gotować na małym ogniu, aż będzie jasne, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
W dużej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż mieszanina będzie spieniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Wymieszać wanilią, następnie stopniowo dodawać 6 łyżek cukru, ubijając stale, aż beza utworzy miękkie szczyty. Stopniowo wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej, ubijając do sztywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WaniliaWanilia
CukierCukier
5
Rozłóż na wierzchu ciasta i uszczelnij do skorupy. Brązowy w piekarniku w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn