Bez Winy Cezar

Bez Winy Cezar
Bez winy Cezar jest bezglutenowe i דל פחמימות,zne przystawka. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka Jedwabnego tofu, parmezan, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Cezar Bez Winy, Sałatki z pieczonej kukurydzy Cezar z parmezanem jogurt grecki Cezar Dressing, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zaczynając od najniższej prędkości, posiekaj kostki sera w słoiku blendera, aż osiądzie na dnie słoika, stopniowo zwiększając prędkość.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać czosnek w dół zsypu i posiekać do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Następnie dodać musztardę, ocet winny biały, sos Worcestershire, sól i pieprz, i tofu do blendera i zmiksować na gładką. Podczas pracy blendera należy skropić oliwę z oliwek środkiem powstałego wiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać mniej lub więcej oliwy z oliwek i zmiksować, aż osiągnie konsystencję sosu sałatkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn