Bez Pieczenia Czekoladowych Ciasteczek Z Masłem Orzechowym
No Bake Chocolate Peanut Butter Cookies to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 227 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz pod ręką kremowe masło orzechowe, margarynę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasteczka z czekoladą i masłem orzechowym bez pieczenia, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Bez Pieczenia, oraz Masło Orzechowe-Czekoladowe Ciasteczka Bez Pieczenia.
Instrukcje
Wyłóż blachę do pieczenia woskowanym papierem.
Zagotuj cukier, mleko, margarynę i kakao w proszku w dużym rondlu przez 1 1/2 minuty.
Zdejmij z ognia i dodaj owies, masło orzechowe i ekstrakt waniliowy, aż ciasto zostanie równomiernie wymieszane.
Upuść łyżki ciasta na przygotowane naczynie do pieczenia i odstaw do ostygnięcia i zastygnięcia, około 50 minut.