Bez Cukru Spice Cookie
Bez cukru Spice Cookie to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Brown sugar & Spice Sugar cookie frogs, Zdrowe masło orzechowe Cookie Dough Dip [bez cukru ,bezglutenowe i bez jaj], oraz Zdrowe maślane ciasto ciasteczkowe z cytryną (bez cukru i bezglutenowe!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj prześcieradło.
W małym rondlu, doprowadzić 11/4 szklanki wody, rodzynki, skrócenie, cynamon i gałka muszkatołowa do wrzenia.
Zdjąć z ognia, ubić w jajkach, pojedynczo. Sól, soda i płynny środek słodzący rozpuścić w pozostałych 2 łyżkach wody; dodać na przemian do mieszaniny jaj, z mąką i proszkiem do pieczenia.
Upuść ciasteczka przez łyżeczki do herbaty na przygotowanym arkuszu ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Fajne na stelażach z drutu.