Żadne ciasteczka z cukrem nie zajmują około 45 minut od początku do końca. Za 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 146 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką tłuszcz, mąkę, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 11%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasteczka Cukrowe Bez Bułek, Najlepsze Ciasteczka Cukrowe Bez Bułek, oraz Bez Ciasteczek Z Matowym Cukrem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmaruj blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Masło śmietankowe lub margaryna, tłuszcz, cukier biały i cukier cukierniczy razem, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Cukier Granulowany
Skracanie
Masło
Wanilia
Krem
Jajko
3
Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną, sól i śmietanę z kamienia nazębnego razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Dodaj mąkę do mieszanki cukru i zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
5
Uformuj ciasto w kulki wielkości orzecha włoskiego i ułóż na przygotowanych blachach do pieczenia. Zanurz szklankę w białym cukrze i naciśnij kulki na płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Orzechy Włoskie
Ciasto
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Piecz w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 do 12 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Ciasteczka cukrowe w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.