Besugo Al Horno (pieczony Dorada)

Besugo Al Horno (pieczony Dorada)
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Besugo Al Horno (pieczony Dorada) może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 86g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1166 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.24 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz liście laurowe, ziemniaki, leszcz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Ryż pieczony (Arroz al Horno), Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, oraz Sobrebarrigan al Horno (kolumbijski pieczony stek Flankowy) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W53 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn