Best-Ever Beet and Bean Burgers

Best-Ever Beet and Bean Burgers
Best-Ever Beet and Bean Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 659 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kminek, kolendra, brązowy ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać staromodny płatek owsiany można śledzić to danie główne z Płatki Owsiane Berry Śniadanie Ciasto [Nabiał , Gluten & Sugar Free] jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Best-Ever Beet and Bean Burgers, Smoky Black Bean Beet Burgers, oraz The Ultimate Beet and Bean Veggie Burgers.

Instrukcje

1
Przetwórz owies w maszynce do jedzenia, aż zredukują się do drobnej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odcedzić i opłukać jedną z puszek fasoli i przenieść fasolę do robota kuchennego. Śliwki rozsypać na wierzchu. Pulsuj w 1-sekundowych seriach, aż fasola zostanie z grubsza posiekana nie tak długo, aby stała się papką od 8 do 10 impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Przenieść tę mieszaninę do dużej miski do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Odsączyć i opłukać drugą puszkę fasoli i dodać te całe ziarna do miski do mieszania, jak również.Zetrzyj Prażone buraki: użyj krawędzi łyżki lub ręcznika papierowego, aby zeskrobać skórki z ostudzonych prażonych buraków; skórki powinny łatwo ześlizgnąć się. Obrane buraki zetrzeć na największych otworach tarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
6
Przenieś kraty z buraków do sitka ustawionego nad zlewem. Naciśnij i wyciśnij kraty z buraków, aby usunąć jak najwięcej płynu z buraków. (Można to również zrobić nad miską i zapisać sok z buraków na inny cel.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Do miski z fasolą przełożyć wyciśnięte buraki, ugotowany ryż i podsmażoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać oliwą z oliwek, brązową musztardą, 2 łyżeczkami wędzonej papryki, kminkiem, kolendrą i tymiankiem na wierzchu mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1
Podgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj kilka łyżek oleju roślinnego, aby całkowicie pokryć dno patelni. Gdy zobaczysz, że olej migocze, a na styku wyparuje odrobina wody, patelnia jest gotowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść paszteciki na patelnię. Gotować tyle, ile będzie pasować bez tłoku; zwykle gotować 3 paszteciki na raz w moim 10-calowy patelni żeliwnej.Gotować paszteciki przez 2 minuty, a następnie odwrócić je na drugą stronę. Powinieneś zobaczyć ładną skórkę po ugotowanej stronie. Jeśli jakieś kawałki zerwać po odwróceniu hamburgery, po prostu pat je z powrotem na miejsce z łopatką. Gotować przez kolejne 2 minuty, następnie przykryć patelnię i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować przez 4 Więcej minut, aż paszteciki są rozgrzane przez. Jeśli dodajesz ser, położyć kawałek na hamburgery w ostatniej chwili gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Służyć hamburgery wegetariańskie na miękkie bułki burger lub lekko tosty chleba kanapkowego wraz z niektórych świeżych zieleni.Uwagi do przepisu: zamrażanie hamburgery: hamburgery mogą być mrożone surowe lub gotowane. Zawiń każdy burger indywidualnie w plastiku lub między arkuszami pergaminu i zamrozić. Surowe hamburgery najlepiej rozmrozić w lodówce na noc przed gotowaniem. Gotowane hamburgery można podgrzać w piekarniku, tosterze lub kuchence mikrofalowej.Grillowanie hamburgery: chociaż nie miałem okazji spróbować grillowania te hamburgery, są one wystarczająco mocne, aby zrobić dobrze na grillu, szczególnie jeśli gotować je na patelni grill lub inne urządzenie. Możesz również dodać jajko do mieszanki, aby pomóc hamburgery trzymać razem lepiej.Dokonywanie własnych fasoli: Northstar sprawia, że własną czarną fasolę dla swoich hamburgerów. Jeśli chcesz to zrobić, spróbuj gotować fasolę z cebulą, ząbek lub dwa czosnku, i niektóre suszone ancho lub chipotle chile papryki dla dodatkowego smaku.Ten post i przepis zostały zaktualizowane po raz pierwszy opublikowane październik 2009.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
ZieloniZieloni
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn