Najlepsze enchiladas wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz oliwki, ser cheddar, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Lepsze niż kiedykolwiek enchiladas wołowe, Enchiladas Wołowe, oraz Enchiladas Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę z cebulą na patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie kruche i nie będzie już różowe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Spuścić smar. Wymieszaj 1 szklankę sera Cheddar, śmietanę, pietruszkę, przyprawę taco, oregano i czarny pieprz do mielonej wołowiny, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4
Wymieszać w sosie enchilada, chili w proszku, czosnek, i sól; doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i dusić, aż sos mięsny jest lekko zagęszczony, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Ułóż tortillę na powierzchni roboczej i łyżką około 1/4 szklanki sosu mięsnego w dół środka tortilli. Sos mięsny z 1 łyżką czarnej fasoli i posypką czarnych oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Zwiń tortillę, załączając nadzienie i ułóż szew w dół do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Powtórz z pozostałymi tortillami. Łyżka pozostałego sosu mięsnego na enchiladas i rozrzucić wszelkie pozostałe Czarne fasole i czarne oliwki na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Tortille posypać 1/4 szklanki sera Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż topi się polewa ser i enchiladas i sos są bulgotanie, 20 do 22 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.