Berry Gelatin Mold
Berry Gelatin Mold może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz sok żurawinowy, żelatynę truskawkową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mus Jabłkowo-Jagodowy Żelatynowy, Owocowa Forma Żelatynowa, oraz Żelatynowa Pleśń Mózgu.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącym soku żurawinowym.
Odstawić na 10 minut. Wymieszać sodę klubową i sok z cytryny; przechowywać w lodówce przez 45 minut lub do częściowego ustawienia.
Wlać do formy pierścieniowej o pojemności 6 filiżanek pokrytej natryskiem do gotowania. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub do zestawu. Unmold na talerzu wyłożonym sałatą; w razie potrzeby wypełnij środek dodatkowymi jagodami.