Berry Bubbly Punch

Berry Bubbly Punch
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj jagodowego ponczu bąbelkowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 489 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 12,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby, sok z cytryny, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bubbly Champagne Punch, Bubbly Cranberry Punch, oraz Jagodowy Poncz Rumowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać syrop malinowy, świeży sok pomarańczowy, sok ananasowy i świeży sok z cytryny. Przykryć i schłodzić 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MalinyMaliny
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać mieszaninę do miski ponczu i top schłodzonym winem musującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn