Ben ' s Cognac Risotto

Ben ' s Cognac Risotto
Ben ' s Cognac Risotto to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 607 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, oliwy z oliwek, kurczaka bulion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przyprawiony Kurczak z Risotto, kremem koniakowym z dzikich grzybów i zapiekanymi rampami, Musztarda Koniakowa, oraz Marchew z koniakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby i podsmażyć na złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Dodaj koniak, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn o połowę, 3 do 4 minut. Obniżyć ogień do średniego, dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Wyjąć patelnię z ognia i odstawić. Doprowadzić bulion do gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W międzyczasie podgrzać pozostałe 2 łyżki masła z olejem w głębokim, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać szalotki i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
7
Dodać ryż i wymieszać do pokrycia z masłem i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
8
Dodaj gotującą bulion, 1/2 szklanki na raz, ciągle mieszając drewnianą łyżką. Poczekaj, aż płyn prawie całkowicie się wchłonie, zanim dodasz więcej. Proces ten zajmie około 20 minut. Ryż powinien być po prostu ugotowany i lekko rozgryzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
9
Wymieszać mieszankę grzybową i ser. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn