Bekonowo-Jajeczna Babeczka Angielska
Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka octu, ser śmietankowy, proces amerykański ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Boczek, jajko i Cheddar angielski Muffin Panini, Cheesy Canadian Bacon-English Muffin, oraz Boczek i Cheddar angielski chleb Muffin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce 2-3 w. wody na dużej patelni z wysokimi bokami; dodać ocet. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować delikatnie. Rozbij zimne jajka, pojedynczo, do kubka lub spodka; trzymając kubek blisko powierzchni wody, wsuń jajko do wody. Gotować, odkryte, aż białka są całkowicie ustawione, o 4 protokół.
W międzyczasie rozłóż serek na połówkach muffinek. Top z plasterkami sera i boczkiem kanadyjskim. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć jajka z wody i umieścić na boczku.