Beef Wellington

Beef Wellington
Wołowina Wellington może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś żółtko, masło, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Beef Wellington, Beef Wellington, oraz Beef Wellington dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wołowinę ułożyć w małym naczyniu do pieczenia i posmarować 2 łyżkami zmiękczonego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec przez 10 do 15 minut, lub do rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Rezerwuj soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podsmażyć cebulę i grzyby na maśle przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.
8
Wymieszać pasztet i 2 łyżki zmiękczonego masła, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
PasztetPasztet
9
Pasztet posmarować wołowiną. Wierzch z mieszanką cebuli i grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
WołowinaWołowina
PasztetPasztet
10
Rozwałkuj ciasto francuskie i umieść wołowinę na środku. Złożyć i uszczelnić wszystkie krawędzie, upewniając się, że szwy nie są zbyt grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
WołowinaWołowina
RolkaRolka
11
Umieść wołowinę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, pokrój kilka szczelin na wierzchu ciasta i posmaruj żółtkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CiastoCiasto
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 425 stopni F (220 stopni C) przez 10 do 15 więcej minut, lub do ciasta jest bogaty, złoty brąz. Odstawić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wszystkie zarezerwowane soki umieścić w małym rondlu na dużym ogniu. Wymieszać bulion wołowy i czerwone wino; gotować przez 10 do 15 minut, lub do lekkiego zmniejszenia. Przecedzić i podawać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Czerwone WinoCzerwone Wino
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn