Beef Stroganoff
Wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.
Instrukcje
Paski steków posypać domową przyprawą, aby je rozjaśnić, a następnie odkurzyć flour.In duża patelnia, szybko brązowy je po obu stronach w oliwie z oliwek i masła.
Dodać plastry cebuli i grzyby do kapiących patelni.
Saute przez kilka minut, aż cebula jest miękka.
Na patelnię włożyć stek z cebulą i pieczarkami.
Dodać zupę grzybową i bulion wołowy. Gotować na małym ogniu przez około 30 minut, pod przykryciem. Dostosuj przyprawę do smaku, dodając sól i pieprz, w razie potrzeby. Wymieszać z kwaśną śmietaną przez ostatnie kilka minut, tuż przed podaniem.
Podawać na ugotowanym makaronem.
Wymieszać składniki i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.