Wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.
Instrukcje
1
Paski steków posypać domową przyprawą, aby je rozjaśnić, a następnie odkurzyć flour.In duża patelnia, szybko brązowy je po obu stronach w oliwie z oliwek i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij stek z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać plastry cebuli i grzyby do kapiących patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Saute przez kilka minut, aż cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Posypać 1 łyżeczką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Na patelnię włożyć stek z cebulą i pieczarkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać zupę grzybową i bulion wołowy. Gotować na małym ogniu przez około 30 minut, pod przykryciem. Dostosuj przyprawę do smaku, dodając sól i pieprz, w razie potrzeby. Wymieszać z kwaśną śmietaną przez ostatnie kilka minut, tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Zupa Grzybowa
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać na ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
9
Wymieszać składniki i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.