Beef Keema

Beef Keema
Wołowina Keema może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 24g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cebulę, imbir, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Indyjska wołowina keema z marchewką i ziemniakami, Keema, oraz Keema dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, i imbir; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
3
Dodać wołowinę; gotować 8 minut lub aż rumiane, mieszając pokruszyć wołowinę. (
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
Odcedzić, jeśli to konieczne, i zwrócić mieszaninę wołowiny na patelnię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać kminek i kolejne 5 składników i gotować 1 minutę na średnim ogniu, często mieszając. Wymieszać z pomidorem, groszkiem i jogurtem. Gotować 4 protokół lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
JogurtJogurt
KminekKminek
GrochGroch
6
Podawać z klinami pita i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Kombinacja 2Kombinacja 2

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn