Beef Cannelloni Bake
Pieczenie Cannelloni wołowiny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 1000 kalorii, 37g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, parmezan, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beef Cannelloni Bake, Wołowina cannelloni, oraz Cannelloni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Odcedzić i odstawić. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
W naczyniu do pieczenia 11 x 17 cali, pokruszyć wołowinę lub cielęcinę i wrzucić marchew, seler, cebulę i szpinak.
Dodaj 1 1/4 łyżeczki soli, 1 1/4 łyżeczki pieprzu, 2 łyżki oliwy z oliwek i wina.
Umieść w rozgrzanym piekarniku i piecz, aż wołowina lub cielęcina będzie brązowa, a warzywa miękkie, około 30 do 40 minut. Uwaga: Należy uważać, aby nie spalić mięsa i warzyw; jest to bardzo gorąca temperatura. Jeśli mięso zaczyna palić, obniżyć temperaturę pieca do 400 stopni F (200 stopni C). Mieszać często podczas pieczenia. Schłodzić przez 15 minut.
Umieścić mieszaninę mięsa w robocie kuchennym i proces, aż drobno posiekane.
Dodać śmietanę, pomidory roma, ser, suche zioła i bazylia. Wymieszać i powrócić do piekarnika na około 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez 15 do 20 minut, a następnie napełnić każdy cannelloni 2 do 3 łyżek mieszaniny.
Umieść w czystym naczyniu do pieczenia 9 x 13 cali.
Umieścić pomidory po włosku z płynami w robocie kuchennym i przetworzyć, aż będą gładkie. Odstawić.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu na dużej patelni.
Dodaj 2 ząbki posiekanego czosnku i 1 posiekaną cebulę; podsmażyć, aż będzie miękka.
Dodaj przetworzone pomidory, 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu i saute 5 do 10 minut lub aż sos nie jest już wodnisty.
Dodaj świeże liście bazylii i gotuj przez 1 minutę dłużej.
Wlać sos pomidorowy na cannelloni i piec przez 20 minut lub aż sos będzie bąbelkowy.