Pieczenie Cannelloni wołowiny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 1000 kalorii, 37g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, parmezan, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beef Cannelloni Bake, Wołowina cannelloni, oraz Cannelloni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Odcedzić i odstawić. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
W naczyniu do pieczenia 11 x 17 cali, pokruszyć wołowinę lub cielęcinę i wrzucić marchew, seler, cebulę i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Dodaj 1 1/4 łyżeczki soli, 1 1/4 łyżeczki pieprzu, 2 łyżki oliwy z oliwek i wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dobrze wymieszać.
7
Umieść w rozgrzanym piekarniku i piecz, aż wołowina lub cielęcina będzie brązowa, a warzywa miękkie, około 30 do 40 minut. Uwaga: Należy uważać, aby nie spalić mięsa i warzyw; jest to bardzo gorąca temperatura. Jeśli mięso zaczyna palić, obniżyć temperaturę pieca do 400 stopni F (200 stopni C). Mieszać często podczas pieczenia. Schłodzić przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala