Beef & Mushroom Dijon
Beef & Mushroom Dijon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,41 zł za porcję. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, campbell ' s® skondensowany krem z zupy grzybowej, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Dijon Mushroom Beef, Wieprzowina z sosem pieczarkowym, oraz Kurczak z pieczarkami w sosie winnym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj patelnię 10-calową sprayem do gotowania i podgrzewaj na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodać grzyby i cebulę i gotować, aż będą miękkie.
Wyjmij warzywa z patelni.
Spryskaj patelnię sprayem do gotowania i podgrzewaj na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodać wołowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Wymieszać zupę, woda, musztarda i warzywa na patelni i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie. Wrzucić ryż z pietruszką, w razie potrzeby.
Podawać mieszaninę wołowiny z ryżem.