Becel ® Pikantna Duszona Fasolka Szparagowa

Becel ® Pikantna Duszona Fasolka Szparagowa
Becel ® pikantna duszona fasolka szparagowa może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 74 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka czosnku, bulionu warzywnego, margaryny o maślanym smaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Duszona Fasolka Szparagowa Z Szynką I Pieczarkami, Duszona Fasolka Szparagowa I Pomidory, oraz Duszona Fasolka Szparagowa Z Pomidorami I Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić margarynę Becel® maślany smak na średnim ogniu i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, 4 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek i gotować 30 sekund. Wymieszać fasolkę szparagową i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać bulion i sok z cytryny, a następnie doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż fasolka szparagowa są chrupiące-przetargu. W razie potrzeby doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn