Becel® Pieczone słodkie ziemniaki z syropem klonowym

Becel® Pieczone słodkie ziemniaki z syropem klonowym
Pieczone słodkie ziemniaki Becel® z syropem klonowym to dodatek na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 240 kalorii . Za 1,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga syropu klonowego, margaryny o smaku maślanym, gałki muszkatołowej i słodkich ziemniaków. Ten przepis polubiło 13 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 45 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 89% wyniku , co jest wynikiem niesamowitym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Sekretny składnik (syrop klonowy): puree ze słodkich ziemniaków z klonu , glazurowane słodkie ziemniaki z syropem klonowym i limonką oraz pieczone słodkie ziemniaki z klonu .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Słodkie ziemniaki nakłuj w kilku miejscach, aby umożliwić ujście pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułożyć na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec przez 60 do 70 minut lub do momentu, aż zmiękną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pozwól słodkim ziemniakom lekko ostygnąć. Przekrój wzdłuż i wydrąż miąższ do średniej miski. Za pomocą widelca rozgnieć słodkie ziemniaki i margarynę Becel® Buttery Taste do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszaj syrop klonowy, margarynę i gałkę muszkatołową. Przełożyć łyżką do naczynia żaroodpornego lekko natłuszczonego margaryną Becel® Buttery Taste. Wygładź wierzch i przykryj pokrywką lub folią. Podgrzewaj w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
(Można przygotować wcześniej i przechowywać w lodówce. Podgrzewaj ponownie w piekarniku przez 10 minut dłużej. Aby podgrzać w kuchence mikrofalowej, włącz kuchenkę mikrofalową na poziomie Wysokim (100%) na około 5 minut, raz mieszając, aż się rozgrzeje. Obróć raz, jeśli nie masz gramofon.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn