BBQ Quesadilla
BBQ Quesadilla wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1478 kalorii, 61g białka, oraz 90 g tłuszczu każdy. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, salsę, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa), oraz Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera).
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu pokruszyć i gotować kiełbasę i cebulę, aż brązowy. Wymieszać z sosem BBQ.
Połóż 2 tortille na płaskiej powierzchni. Top każdy z 1/4 szklanki sera. Podzielić mieszankę kiełbasy między dwoma.
Posypać 1/4 szklanki sera. Na wierzchu pozostałe tortille.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj niewielką ilość oleju do pokrycia dno patelni. Gotować jeden quesadilla na raz, aż złoty kolor z każdej strony, o 2 do 3 minut na stronie.
Pokroić w kliny i podawać z kwaśną śmietaną i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.