BBQ Chicken Pizzeria Pizza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać BBQ Chicken Pizzeria Pizzan spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.27 za porcję. To danie główne ma 715 kalorii, 47g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. 177 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz oryginalny sos barbecue, ser mozza-cheddar, sos do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Pizzeria Uno ' s Pizza, Pizzerian Uno ' s Pizza Skins, oraz Pizzeria Style Pizza Pepperoni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450 stopni F.
Idealne ciasto do pizzy z parmezanem rozwałkować na 12-calowym okręgu na lekko posypanej mąką powierzchni. Naciśnij na dno 12-calowej patelni do pizzy rozpylonej sprayem do gotowania, rozciągając ciasto w razie potrzeby.
Wymieszać sos do pizzy i sos barbecue; rozłożyć na ciasto. Doprawić pozostałymi składnikami.
Piec na Dolnym stojaku piekarnika 17 do 18 min. albo aż skorupa będzie złotobrązowa.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.