BBC dzieci w potrzebie cupcakes
BBC Children in Need cupcakes to amerykańska przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 278 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, złoty cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Babeczki z mąki kokosowej waniliowej i uczenie dzieci o życzliwości, BBC Drink, oraz BBC Frozen Drink / Bailey ' s Banana Colada.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Wyłożyć 12-otworkową puszkę na muffinki z papierowymi pudełkami.
Mąkę, cukry, proszek do pieczenia i skórkę wymieszać. W innej misce ubić jajka, następnie wymieszać śmietanę, wanilię i masło i wlać do suchych składników. Wymieszać, ale nie przegotować. Łyżka do skrzynek.
Piec 25 min. Pozostaw do ostygnięcia w puszce na 5 minut, a następnie wyjmij i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Za projekt Caramel springs Jean-Christophe Novelli. Delikatnie podgrzać 175 g cukru i 1 łyżkę płynnej glukozy na patelni na bazie ciężkiej, aby uformować karmel.
Wylać niewielką kałużę na Naoliwiony, tłusty papier. Gdy zimno, z grubsza zmiażdżyć. Resztę ostudzić, aż karmel opadnie długimi nitkami z łyżki, następnie skręcić nitki wokół naoliwionego noża i wysunąć, aby zrobić sprężyny. Jeśli karmel staje się zbyt twardy, delikatnie podgrzej. Za pomocą widelca zanurz 36 orzechów laskowych w karmelu. Ostudzić na pieczeniu pergaminu. Lekko ubij 170 ml podwójnej śmietany i złóż trochę rozgniecionego karmelu.
Od środka każdego ciasta wyciąć kółka i przeciąć na pół. Środki wypełnić śmietaną, przykleić do połówek kółek, obsypać cukrem pudrem i ułożyć na wierzch orzechami i karmelowymi sprężynami.
Do projektu peanut butter & jelly popcorn autorstwa Marcusa Wareinga. Delikatnie ubić 170 ml podwójnej śmietany z 1 łyżką cukru pudru, następnie wymieszać 1 łyżką masła orzechowego.
Podgrzać 150 ml śmietany i 4 łyżki cukru do wrzenia, zdjąć z ognia i wymieszać 85 g drobno posiekanej ciemnej czekolady i 1 łyżkę wrzącej wody. Pokroić ciasto Topy.
Wyciąć małe wgłębienia ze szczytów, a następnie pokryć wierzchy polewą czekoladową. Łyżka dżem malinowy i krem z masła orzechowego w zagłębieniach i rozprowadzić na podstawach. Wymień pokrywki i wierzch na kupiony w sklepie karmelowy popcorn.
Za projekt kapelusza kucharza Michela Roux Jnr. Rozpuść 175 g gorzkiej czekolady. Narysuj kontury kapelusza na pergaminie do pieczenia, a następnie połącz linie z czekoladą.
Rozłóż więcej czekolady, aby wypełnić kontur. Leave to set. Rozpuść 100 g białej czekolady, a następnie użyj małej dyszy do pisania, aby wyłożyć dekorację i nakryć kapelusze.
Wytnij kółka z rozwiniętego gotowego do zwinięcia białego lukru, aby pasowały do ciast.
Umyj blaty ciasta miodem i ułóż koła na górze. Użyj małych kulek lukru do podparcia kapeluszy na górze.