Bażant w sosie żurawinowym
Bażant w sosie żurawinowym to bezglutenowe danie główne. Na 8,57 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 932 kalorie, 78g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka cukru, skórki pomarańczowej, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant w sosie grzybowym, oraz Bażant w sosie pomarańczowym dla podobnych receptur.