Bazyliowo-Pomarańczowy Vinaigrette
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Bazylia-pomarańcza Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli koszernej, olej canolan, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Truskawki, brzoskwinie i bazylia z winegretem pomarańczowym, Letnia sałatka z pomarańczową bazylią Vinaigrette, oraz Sałatka ze świeżych warzyw z winegretem pomarańczowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marmolada pomarańczowa Pulse, ocet, bazylia, imbir, czosnek, sól koszerna i pieprz w blenderze lub robocie kuchennym do wymieszania. Po uruchomieniu blendera wlej olej rzepakowy przez zsyp żywności powolnym, stałym strumieniem, przetwarzając do uzyskania gładkości.