Bazylia zielona fasola z pieczoną czerwoną papryką
Bazylia zielona fasola z pieczoną czerwoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz fasolę woskową, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Cebulą, Pieczona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Cebulą, oraz Pieczona zielona fasola i papryka z bułką tartą Oregano.
Instrukcje
Rozłóż orzeszki piniowe w talerzu ciasta i piec przez około 7 minut, potrząsając płytką od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu, aż orzeszki piniowe zostaną lekko upieczone.
W garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fasolę, aż będzie miękka, o 4 protokół.
Spuścić w durszlaku i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą; dobrze spuścić.
W dużej misce połączyć orzeszki piniowe z posiekaną bazylią, pieczoną czerwoną papryką i czosnkiem.
Dodać oliwę z oliwek i sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Dodać fasolkę szparagową i wrzucić do wymieszania.
Fasolę udekorować liśćmi bazylii i podawać.