Bazylia - groszek cukrowy z grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj groszku z bazylią i cukrem z grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 5 i kosztuje 82 grosze za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów koktajlowych, oliwy z oliwek, groszku cukrowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Groszek cukrowy z pieczarkami, Groszek Cukrowy Bazylia, oraz Grzyby Shiitake i groszek cukrowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać grzyby i czosnek; gotować od 3 do 5 minut, często mieszając, do miękkości.
Wyjąć z rondla; umieścić na talerzu i przykryć, aby utrzymać ciepło.
W tym samym rondlu podgrzać 1/3 szklanki wody do wrzenia.
Dodać groszek cukrowy; powrócić do wrzenia. Wymieszać; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut lub aż groszek będzie chrupiący-miękki.
Odcedzić; groszek wrzucić do rondla.
Do rondla wrzucić pieczarki z czosnkiem; wymieszać pomidory i bazylią. Łyżka do miski; posypać serem.