Baza sufletowa do rolad

Baza sufletowa do rolad
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj bazy Sufletowej do rolad. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka masła, pieprz cayenne, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rolada Z Szynki, Rolady Z Indyka, oraz Rolady Cheeseburger.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. linia 10-by-15-calowa blacha do pieczenia z pergaminem lub papieru woskowanego. Na patelnię nałóż kilka Dabek masła, aby pomóc zakotwiczyć papier; następnie lekko posmaruj papier masłem i mąką, strącając nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Żółtka oddzielić od białek, lekko ubić żółtka i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Podgrzać mleko i zrobić zasmażkę: roztopić masło, dodać mąkę i, ciągle mieszając, gotować przez 1 do 2 minut na średnim ogniu, aż zasmażka będzie lekko zabarwiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
4
Ubij w rozgrzanym mleku i gotuj przez kolejne 3 minuty, stale mieszając; następnie usuń z ognia i doprawić łyżeczką soli i cayenne. Stopniowo ubij część gorącej mieszaniny do żółtek, aby je ogrzać; następnie wróć do patelni, aby zakończyć łączenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
W dużej misce ubij lub ubijaj białka ze szczyptą soli, aż utworzą gładkie, jędrne szczyty. Wymieszać około jednej czwartej białek i połowę startego sera w mieszaninie mleczno-żółtkowej; następnie delikatnie złożyć resztę białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
SerSer
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na blachę do pieczenia wlać masę sufletową, rozprowadzić tak, aby napełnić wszystkie składniki, a resztę sera posypać na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec, aż góra jest ładnie rumiane i dmuchane, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij suflet z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia. Ostrożnie obróć go na blacie, odwracając patelnię i wyjmij papier. Jest teraz gotowy do napełniania i zwijania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn