Baza sufletowa do rolad
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj bazy Sufletowej do rolad. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka masła, pieprz cayenne, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rolada Z Szynki, Rolady Z Indyka, oraz Rolady Cheeseburger.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. linia 10-by-15-calowa blacha do pieczenia z pergaminem lub papieru woskowanego. Na patelnię nałóż kilka Dabek masła, aby pomóc zakotwiczyć papier; następnie lekko posmaruj papier masłem i mąką, strącając nadmiar mąki.
Żółtka oddzielić od białek, lekko ubić żółtka i odstawić na bok.
Podgrzać mleko i zrobić zasmażkę: roztopić masło, dodać mąkę i, ciągle mieszając, gotować przez 1 do 2 minut na średnim ogniu, aż zasmażka będzie lekko zabarwiona.
Ubij w rozgrzanym mleku i gotuj przez kolejne 3 minuty, stale mieszając; następnie usuń z ognia i doprawić łyżeczką soli i cayenne. Stopniowo ubij część gorącej mieszaniny do żółtek, aby je ogrzać; następnie wróć do patelni, aby zakończyć łączenie.
W dużej misce ubij lub ubijaj białka ze szczyptą soli, aż utworzą gładkie, jędrne szczyty. Wymieszać około jednej czwartej białek i połowę startego sera w mieszaninie mleczno-żółtkowej; następnie delikatnie złożyć resztę białek.
Na blachę do pieczenia wlać masę sufletową, rozprowadzić tak, aby napełnić wszystkie składniki, a resztę sera posypać na powierzchni.
Piec, aż góra jest ładnie rumiane i dmuchane, o 15 protokół.
Wyjmij suflet z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia. Ostrożnie obróć go na blacie, odwracając patelnię i wyjmij papier. Jest teraz gotowy do napełniania i zwijania.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc]()
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.