Bayou Pepper Relish
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Bayou Pepper Relish może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 858 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Przyprawa Z Czerwonej Papryki, oraz Przyprawa Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiel wszystkie warzywa razem w maszynce do mięsa, za pomocą najostrzejszego ostrza. Przykryć wrzącą wodą i pozostawić na 5 minut.
Pozostałe składniki połączyć w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia.
Warzywa odcedzić, dodać do garnka i gotować 5 minut.
Wlać do gorących, sterylizowanych słoików konserwujących, przykryć i zamknąć.