Bawarski Tort Jabłkowy
Bawarski tort jabłkowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cukru, jajko, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bawarski Tort Jabłkowy, Bawarski Tort Jabłkowy, oraz Bawarski Tort Jabłkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Masło śmietankowe, 1/3 szklanki cukru, wanilia i mąka. Naciśnij mieszaninę crust do płaskiego dna 9-calowy springform patelni. Odstawić.
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy i 1/4 szklanki cukru. Ubić w jajku i wanilii.
Wlać masę serową na skórkę.
Połączyć 1/3 szklanki cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu. Wrzucić pokrojone jabłka z mieszaniną cukru i rozprowadzić na nadzieniu serowym.
Piec przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 400 stopni F (200 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 25 minut.
Posypać migdałami na wierzchu torte. Kontynuuj pieczenie, aż migdały będą lekko rumiane, a jabłka zmiękną. Ostudzić przed wyjęciem z patelni.