Bawarski Tort Jabłkowy

Bawarski Tort Jabłkowy
Bawarski tort jabłkowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cukru, jajko, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bawarski Tort Jabłkowy, Bawarski Tort Jabłkowy, oraz Bawarski Tort Jabłkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło śmietankowe, 1/3 szklanki cukru, wanilia i mąka. Naciśnij mieszaninę crust do płaskiego dna 9-calowy springform patelni. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy i 1/4 szklanki cukru. Ubić w jajku i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wlać masę serową na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Połączyć 1/3 szklanki cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu. Wrzucić pokrojone jabłka z mieszaniną cukru i rozprowadzić na nadzieniu serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
6
Piec przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 400 stopni F (200 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać migdałami na wierzchu torte. Kontynuuj pieczenie, aż migdały będą lekko rumiane, a jabłka zmiękną. Ostudzić przed wyjęciem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn