Bawarski Tort Jabłkowy

Bawarski Tort Jabłkowy
Bawarski tort jabłkowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cukru, jajko, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bawarski Tort Jabłkowy, Bawarski Tort Jabłkowy, oraz Bawarski Tort Jabłkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło śmietankowe, 1/3 szklanki cukru, wanilia i mąka. Naciśnij mieszaninę crust do płaskiego dna 9-calowy springform patelni. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy i 1/4 szklanki cukru. Ubić w jajku i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Wlać masę serową na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Połączyć 1/3 szklanki cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu. Wrzucić pokrojone jabłka z mieszaniną cukru i rozprowadzić na nadzieniu serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
CukierCukier
6
Piec przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 400 stopni F (200 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać migdałami na wierzchu torte. Kontynuuj pieczenie, aż migdały będą lekko rumiane, a jabłka zmiękną. Ostudzić przed wyjęciem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn