Batony Z Orzechami Szwedzkimi

Batony Z Orzechami Szwedzkimi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Szwedzkie batony orzechowe spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów skandynawskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, zmielone migdały i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Szwedzkie Wizytujące Bary Tortowe.

Instrukcje

1
Wstępnie rozgrzać piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przygotować 9 x 9 x 2 cala patelni do pieczenia przez dno podszewki z papieru woskowanego lub pergaminu. Nasmaruj papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Oddzielić jaja i zarezerwować białka. Ubić żółtka aż do zgęstnienia i potrojenia objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Powoli dodawać cukier, ubijając do bardzo gęstej masy. Powoli złożyć orzechy i ekstrakt. Białka ubić na sztywno, ale nie do wyschnięcia. Złóż je do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Piec przez godzinę lub do momentu zakończenia. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie obrócić i wyjąć papier. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Cięcie w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn