Batony Z Masłem Jabłkowym

Batony Z Masłem Jabłkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj batonów z masłem jabłkowym. Ten przepis służy 16. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 252 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło jabłkowe, owies, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Batony Z Masłem Jabłkowym, Batony Z Masłem Owsianym Jabłkowym, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, połączyć ciasto mix i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój w 1/2 szklanki masła, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 mieszanka szklanki do polewy. W dolnej części 8-calowej kwadratowej patelni, naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Piec 15 minut. W międzyczasie wymieszaj orzechy włoskie, owies i roztopione masło do zarezerwowanej mieszanki okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozłóż masło jabłkowe równomiernie na częściowo upieczonej skórce do 1 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Posypać zarezerwowaną mieszanką okruchów, delikatnie wciskając w masło jabłkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
6
Piec 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
W razie potrzeby posypać dodatkowymi posiekanymi orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
8
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn