Batony z brązowym cukrem mamy
Brązowe batoniki mamy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 120. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, mąki, mocno brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Brązowy Cukier Cynamon Cukier Ciastka Batony, Batony Cukrowe Cynamonowo-Brązowe, oraz Batoniki Z Brązowym Cukrem.
Instrukcje
Ubij masło i brązowy cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy.
Dodać jajko i wanilię, ubijając do wymieszania.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania.
Naciśnij ciasto do nie rozdrobnione 15-x 10-calowy galaretki-roll pan.
Piec w 350 przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Umieść patelnię na stojaku z drutu.
Na ciepłe ciasteczko posypać równomiernie kromki czekolady.
Odstawić 5 minut; rozprowadzić czekoladę równomiernie na wierzchu.
Posypać równomiernie migdałami. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.