Batony Z Ajerkoniakiem Morelowym
Batoniki z ajerkoniakiem morelowym 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 32G tłuszczu i w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Działa dobrze jako raczej niedrogi napój. Jeśli masz pod ręką migdały, morele, ciasteczka z imbirem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Eggnog Love {: Eggnog Cheesecake Bars}, Fudgy Eggnog bary z Eggnog glazury, oraz Batoniki Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
W małej misce połącz zmiażdżone okruchy ciastek, migdały i masło. Naciśnij spód nie nasmarowanego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
Chop 8 oz. biała czekolada. W małym rondlu rozpuść posiekaną czekoladę; ostudzić.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij rozpuszczoną czekoladę i brandy. Stopniowo ubijaj ajerkoniak.
Dodaj jajko; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Umieść naczynie do pieczenia w większej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. wrzącej wody do większej patelni.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy środek się ustawi (mieszanina będzie się kołysać).
Wyjmij naczynie do pieczenia z łaźni wodnej; ostudzić na ruszcie. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny lub do twardej konsystencji. Posiekaj i rozpuść pozostałą czekoladę; skrop na wierzchu.
Pokroić w paski. Przechowuj resztki w lodówce.