Batony Toffee z Czekoladą Mascarpone

Batony Toffee z Czekoladą Mascarpone
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj batoniki Mascarpone Chocolate Toffee. Z tego przepisu składa się 21 porcji zawierających 224 kalorie, 3 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 37 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, batoników czekoladowo-toffi, ekstraktu waniliowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 1025 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godzin i 13 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżkowy wynoszący 24%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Batoniki czekoladowo-toffi mascarpone, batoniki mascarpone czekoladowo-malinowe i batoniki czekoladowo-toffi.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Spryskaj nieprzywierającą formę do pieczenia o wymiarach 7 na 10 3/4 cala sprayem do gotowania warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Połóż kawałek papieru pergaminowego o wymiarach 6 na 18 cali na patelni, pozwalając, aby nadmiar papieru wystawał po bokach. Lekko spryskaj papier pergaminowy sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W średniej misce wymieszaj ciasto, 1/2 posiekanych kawałków cukierków czekoladowo-toffi i ekstrakt waniliowy. Wilgotnymi palcami delikatnie wciśnij ciasto w przygotowaną formę. Za pomocą zębów widelca nakłuj całe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
ToffiToffi
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Piec przez 12 do 14 minut, aż skórka lekko się zarumieni. Schłodzić przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Umieść kawałki czekolady i olej roślinny w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Miskę postaw na garnku z gotującą się wodą i mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Schłodzić masę czekoladową przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodajemy serek mascarpone, aż masa będzie gładka. Za pomocą szpatułki rozprowadź masę czekoladową na schłodzonym spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Posyp pozostałą czekoladą i toffi kawałkami cukierków i pokrojonymi migdałami na mieszaninę czekolady. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aż warstwa czekolady stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
ToffiToffi
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
11
Zdejmij papier pergaminowy i pokrój w paski o wymiarach 1 1/2 na 2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
12
Podawać w temperaturze pokojowej.
13
*Uwaga kucharza: Aby uprażyć migdały, ułóż je w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
14
Piec w nagrzanym piekarniku do 350 stopni F przez 8 do 10 minut, aż lekko się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania na deser. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Bodegas Naveran Dama Cava. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Jedna z niewielu zabytkowych Cava wyprodukowanych w Hiszpanii. Dama jest pełna, a jednocześnie jasna i rześka. Posiadłość Naverán produkuje wysokiej jakości Cava od 1901 roku. Wszystkie produkowane tutaj Cavy pochodzą z winnic będących własnością posiadłości i przez nią kontrolowanych. Dama fermentuje w butelce (a la méthode champenoise) i dojrzewa na osadzie przez 24 miesiące. Caves Navera'n jest producentem najwyższej jakości wina Cava, który wykorzystuje winogrona pochodzące z posiadłości. Navera'n Dama to arcydzieło Cavy, połączenie Chardonnay, które nadaje winu treściwość i objętość, oraz Parellady, która nadaje pikantny, jasny charakter, który przecina maślaną krągłość Chardonnay. Miłośnikom szampana spodoba się śródziemnomorski „musujący farmer” z ostrygami, surowym tuńczykiem i sushi. Jego świeża kwasowość doskonale komponuje się również z deserami owocowymi, zwłaszcza brzoskwiniami i plasterkami pomarańczy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 13 m.
Porcje21
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn