Batony Sernikowe Z Masłem Orzechowym
Jeśli 21 centów za porcję spada twój budżet, batony z ciasteczkami orzechowymi mogą być super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 55. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masło orzechowe masło orzechowe ciasteczka kanapkowe, wanilia, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Sernik Ciastka Batony, Czekolada Masło Orzechowe Sernik Ciastka Batony, oraz Peanut Butter Chocolate Chip Cookie Cheesecake Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. posiekaj 16 ciastek; odstaw na bok.
Pozostałe 16 ciasteczek umieść w pojemniku na Robot kuchenny; przykryj. Proces 30 do 45 sekund lub do drobno zmielone.
Dodać masło; dobrze wymieszać. Naciśnij mocno na dno 13x9-calowej patelni do pieczenia.
Beat twarożek, cukier i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Delikatnie wymieszać W 1-1 / 2 szklanki posiekanych ciasteczek.
Posypać pozostałymi posiekanymi ciasteczkami.
Piec 40 minut lub do środka jest prawie ustawiony. Super. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub przez noc.
Pokroić na 32 paski. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.