Batony Przyprawowe
Spice Bars to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu waniliowego, rodzynek, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Batony Przyprawowe, oraz Batoniki Do Przypraw Yam Chocolate dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 cala jellyroll patelni.
Rodzynki i wodę umieścić w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty.
Odcedzić i zarezerwować płyn. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż będzie gładka.
Wymieszać w jajku i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon wymieszać na przemian z wodą z rodzynkami. Odstawić 1/4 szklanki płynu z rodzynkami do użycia na lukier.
Na koniec wymieszać z rodzynkami.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch lekko się zarumieni. Podczas pieczenia ciasta wymieszaj wodę z rodzynkami, ekstrakt z klonu i cukier cukierniczy, aby uzyskać cienką glazurę.
Zalać ciasto jeszcze gorące. Ostudzić, następnie pokroić w kwadraty do podania.