Batony Morelowo-Żurawinowo-Orzechowe

Batony Morelowo-Żurawinowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów morelowo-żurawinowo-orzechowych. Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie morelowe, masło, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Batony Żurawinowo-Morelowe, Zdrowe Batony Morelowe Żurawinowe, oraz Morelowo-Żurawinowe Batoniki Musli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 9-calowy kwadratowy patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Umieścić mieszankę chleba w dużej misce. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka ChlebowaMieszanka Chlebowa
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Dodać jajko; dobrze wymieszać. Rezerwa 1 mieszanka szklanki do polewy. Pozostałą mieszaninę równomiernie wcisnąć w dno nasmarowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
4
W małej misce połącz wszystkie składniki nadzienia; delikatnie zamieszaj, aby wymieszać (nie rozbijaj serka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Rozprowadź wypełnienie równomiernie na podstawie. Palcami pokruszyć i równomiernie posypać nadzieniem; lekko nacisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Piec w 177°. przez 30 do 35 minut lub do góry jest złoty kolor. Schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
7
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn