Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Quinoa Power Bars spróbować. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 13g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion słonecznika, chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quinoa Power Pancakes, Berry Quinoa Power Bowls, oraz Quinoa Power Breakfast Bowls dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem. Wrzucić płatki quinoa, orzechy nerkowca i nasiona słonecznika i tosty przez 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj masło migdałowe, mus jabłkowy i syrop klonowy. Doprowadzić do wrzenia i obniżyć ciepło do średnio niskiego. Gotować przez 3 minuty i wymieszać wanilią i solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Migdałowe
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Aromat Klonowy Do Smaku
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
5
Wlać mieszaninę na suche składniki.
6
Przenieść mieszaninę do obramowanej blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem i wcisnąć w prostokąt.