Batony Migdałowe I
Migdałowe batoniki i może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, blanszowane migdały, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Batony Migdałowe, Bary Z Dżemem Migdałowym, oraz Almond Joy Batony.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W średniej misce wymieszać mąkę, 1/2 szklanki cukru i sól. Zrobić studnię w środku i dodać żółtka i masło. Pracę do suchych składników z rąk, aż dobrze wymieszane. Naciśnij ciasto do nieprzygotowanego 9x9 cala patelni do pieczenia.
Piec 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku. Gdy skórka ostygnie trochę, rozprowadzić z dżemem lub galaretką i odstawić.
W czystej misce ubij białka, aż osiągną miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałe 1/4 szklanki cukru, a następnie ekstrakt migdałowy. Kontynuuj ubijanie, aż białka utrzymają sztywne szczyty i cukier się rozpuści. Złożyć kokosa i rozprowadzić mieszaninę na warstwie dżemu.
Posyp migdały na wierzch i wróć do piekarnika.
Piec przez 8 do 10 więcej minut, aż góra jest lekko rumiane. Lekko ostudzić i pokroić w paski.