Batony Migdałowo-Kokosowe
Batony Migdałowo-Kokosowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Za 39 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 24 osób. Jedna porcja zawiera 338 kalorii , 5 g białka i 25 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka blanszowanych migdałów, półsłodkich kawałków czekolady, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 35 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 27% , to danie nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Batony Migdałowo-Czekoladowo-Karmelowe , Batony Migdałowe Z Konfiturą i Batony Migdałowe Z Toffi .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj okruchy graham cracker i masło. Wciśnij do nieposmarowanej formy do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali.
Wymieszaj mleko z wiórkami kokosowymi i ostrożnie rozprowadź na cieście.
Piec w temperaturze 350° przez 18–20 minut lub do lekkiego zrumienienia.
W mikrofalówce połącz chipsy czekoladowe i masło orzechowe; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Podgrzewaj w mikrofalówce przez 30–60 sekund lub do momentu roztopienia się chipsów; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozsmaruj na ciepłych batonikach.
Udekoruj migdałami. Schłodź przez 1 godzinę przed pokrojeniem.